Online delavnica

Hujšanje s hipno transformacijo

Hipno transformativna delavnica, namenjena vsem, ki se že leta borite z odvečnimi kilogrami in bi jim zdaj ZARES radi rekli “adijo”!

S to delavnico pridobite pot do svoje idealne teže, s tem pa boljšo samopodobo, več zadovoljstva s seboj, z odnosi doma in na delovnem mestu, več veselja v življenju, več zaupanja v svoje sposobnosti, več samozavesti in več zadovoljnih pogledov v ogledalu!

VEČ O DELAVNICI

12-tedenski mentorski program

Moja samopodoba je moja odločitev

Mentorski program za vse, ki ste odločeni živeti bolj samozavestno in z več zavedanja svoje vrednosti!

VEČ O PROGRAMU

Spletni tečaj

Prepričljiv javni nastop brez treme

Spletni tečaj za izboljšanje komunikacijskih veščin in javnega nastopanja brez treme!
Javno nastopanje in prepričljiva komunikacija še nikdar nista bila tako pomembna, kot sta danes. V delovnem okolju se dnevno znajdemo v situacijah, ko smo izzvani, da izrazimo svoje mnenje oziroma tržimo svoje znanje, moramo biti prepričljivi ali moramo spregovoriti pred večjo ali manjšo skupino ljudi, da predstavimo izdelke, storitve…

VEČ O SPLETNEM TEČAJU

30-dnevni program

Osebna uspešnost – odgovornost je v naših rokah!

V programu z vami delim vse, kar sem se naučila na raznih šolanjih, treningih, predvsem pa je moj najboljši učitelj moje življenje. Vem kaj deluje, kako in zakaj. Vem, zakaj mi kdaj ne uspe. Vem, kako lahko to popravim. In grem spet naprej. Čudovit občutek moči, to zavedanje, da je tok mojega življenja odvisen od mene.

VEČ O PROGRAMU

Online tečaj

Nastop pred kamero – bodite pripravljeni na čas online storitev…

V posnetku z vami delim vse, kar sem se naučila na svoji dolgoletni poti nastopanja pred kamero. Zdaj je čas, da naredite korak naprej, da preženete strah pred kamero in posnamete svoj online tečaj, naredite svoj webinar ali posnamete svojo predstavitev.

Pri nastopanju pred pravo ali spletno kamero velja nekaj pravil. Če se jih držite, vam bo uspelo. Morda prvi nastop še ne bo vaš najboljši, boste pa zagotovo vsakič boljši, vedno lažje vam bo šlo in nazadnje boste – tako kot jaz – v nastopu pred kamero samo še uživali!

VEČ O TEČAJU

Online delavnica

Za dobro samopodobo – postanite bolj zadovoljni sami s seboj!

Vsi od nas samo nekaj zahtevajo…

Živimo v času, ki je neizprosen do tistih, ki ne postavijo svojih meja, ki ne vzamejo zase kosa pogače, ki jim pripada.

Čakamo, da nas bo nekdo pohvalil, opazil naše delo… Pa če je to dobro narejen projekt v službi, ali pa odlično skuhano kosilo. A pohvale ni…

Se tudi ti kdaj počutiš, da si nekaj samoumevnega? Za otroke, partnerja ali partnerko, sodelavke in sodelavce v službi? Celo prijateljice in prijatelji te imajo za nekoga, ki bo naredil vse za njih, ko jih potrebuješ, jih pa ni…

Si res želiš še dolgo živeti na tak način?

VEČ O ONLINE DELAVNICI