30-dnevni program s Sašo Einsiedler

Osebna uspešnost
Odgovornost je v naših rokah!

Za manj stresa in več občutka uspešnosti, za več veselja do življenja!

Investicija v vašo osebno in poslovno uspešnost tega 30-dnevnega programa je samo

146,40 eur


Vem, kako do osebne uspešnosti!

Velikokrat me ljudje sprašujejo, kaj so tiste najbolj ključne stvari, ki sem jih spremenila v svojem življenju, da danes lahko trdim, da sem zadovoljna, uspešna in celo srečna.

Ni bilo vedno tako, sem se pa pred leti odločila, da vse tisto, o čemer sem brala, se izobraževala, poslušala na raznih delavnicah ter ure in ure brskala po spletu, preizkusim v realnem življenju.

Imam veliko družino, svoje podjetje, s katerim hranim otroke, nas peljem na počitnice (torej nikakršne »varnosti« kakšne redne službe), imam čas zase, imam lepe odnose z drugimi… Skratka-imam občutek, da sem uspešna. Tukaj in zdaj zadovoljna s svojim življenjem.

Vedno znova pa se odpirajo nove priložnosti, odkrivam nove cilje, v sebi začutim nove želje. Po rasti, po napredku, po še bolj izpolnjenem življenju.

In najslajše-vem, kako lahko to dosežem.

Naučila sem se na raznih šolanjih, treningih, predvsem pa je moj najboljši učitelj moje življenje. Vem kaj deluje, kako in zakaj. Vem, zakaj mi kdaj ne uspe. Vem, kako lahko to popravim. In grem spet naprej. Čudovit občutek moči, to zavedanje, da je tok mojega življenja odvisen od mene.

Kaj pravzaprav pomeni biti uspešen?

Vsakdo ima svoj odgovor, vsakdo svojo uspešnost dojema po svoje. Za nekatere je uspeh, da premagajo sebe in tečejo na maratonu, drugim je največ to, da se zbudijo brez bolečin in so spet zdravi, tretji si želijo preživeti mesec brez dolgov, spet nekateri si želijo partnerstva…

Imamo več življenjskih področij in ko na vseh teh področjih živimo z občutkom, da smo dosegli zastavljene cilje, da znamo uravnoteževati vse obveznosti znotraj le-teh ter da se ob tem še vedno znamo zabavati, nasmejati in občutiti radost do življenja, takrat smo uspešni!

Kaj vse vas čaka v programu?

Vse, kar potrebujete! Manjka le še vaša odločitev!

Boste zraven? Boste naredili načrt zase in končno rekli DA svojemu notranjemu klicu po spremembi?
Prijavite se ZDAJ, saj veste, že po petih sekundah oklevanja, ko začutite impulz, da bi se podali v akcijo, vas preplavijo misli, ki vas odvračajo.

Posnela sem vse za vas. Dala vse od sebe. Razkrila vse male in velike skrivnosti.

Sedaj ste na vrsti vi!

Vaša investicija ta 30-dnevni program je samo

146,40 eur

Vem, da vas zanima vaš osebni napredek. Zato ste tudi med nekaj odstotki tistih, ki imate vse možnosti, da dosežete svoj uspeh. Ne mečite proč svojih biserov! Vaš čas je ZDAJ!