Saša Einsiedler

Kdo sem in zakaj bi mi zaupali?

Mnogi se me spominjate z radia in televizije. Danes pa sem certificirana trenerka Principov uspeha po svetovno znanem Jacku Canfieldu (Certified trainer of Success Principles), RTT praktik po metodi Marise Peer (hipno-transformativna izkušnja), DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka, komunikacijska trenerka, ter mednarodna trenerka Persolog® osebnostni profil – DISK®.

Sem avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler. Sem poslovna ženska, svoje podjetje imam že dvajset let, sem mama petih otrok.

Delujem v večjih in manjših podjetjih kot izvajalka delavnic za komunikacijo, osebno uspešnost, izboljševanje odnosov, z motivacijskimi delavnicami na temo zastavljanja ciljev ter strategijami za doseganje le-teh. Pomagam pri nesoglasjih in iskanju skupnih rešitev v teamih, pri preoblikovanju načina razmišljanja in delovanja predvsem vodilnih kadrov. Delujem kot osebni coach ter dosegam izjemne rezultate na svojih treningih nastopanja, pri samopodobi in zavedanju notranjih zmožnosti posameznikov.

Z javnimi predavanji, delavnicami ter spletnimi predavanji pomagam ozaveščati ljudi ter jih opominjati, da smo sami kreatorji svoje realnosti. In da z določenim načinom delovanja ter predvsem razmišljanja, lahko dosegamo najboljše rezultate.

Pišem redne kolumne za revijo Jana/Zarja ter se s svojimi članki pojavljam kot avtorica na različnih portalih o poslovnem uspehu, osebni rasti ter drugih.

Strategije za doseganje osebnega in poslovnega uspeha uspešno tudi živim in imam otipljive rezultate, kajti kot pravim, »Uspeh je dosegljiv!«

Povežimo se na družbenih omrežjih!

Vam lahko kako pomagam?

Pišite mi!

Imate vprašanje o mojih dejavnostih? Vas zanima karkoli o delavnicah, treningih ali spletnih tečajih? Morda niste prepričani, da bi tudi v vašem podjetju ali pa prav za vas osebno našli kaj izjemno koristnega? Potrebujete mediacijo, hitro spremembo vaših prepričanj?

Pišite mi preko spodnjega obrazca, zaupajte mi svoja vprašanja, dvome in želje! Vaših odzivov se iskreno veselim!