Prepričljiv javni nastop
brez treme

Spletni tečaj za izboljšanje komunikacijskih veščin in javnega nastopanja brez treme!

Kaj bi izbrali?

Prepričljiv, samozavesten in odločen nastop, ali… strah? Tremo?

Javno nastopanje in prepričljiva komunikacija še nikdar nista bila tako pomembna, kot sta danes. V delovnem okolju se dnevno znajdemo v situacijah, ko smo izzvani, da izrazimo svoje mnenje oziroma tržimo svoje znanje, moramo biti prepričljivi in se znati postaviti zase ali moramo spregovoriti pred večjo ali manjšo skupino ljudi, da predstavimo izdelke, storitve…

Kako poteka program?

Spremljate, ko imate vi čas!

 • Vprašalnik
  Najprej izpolnite vprašalnik, s katerim si pomagate oceniti svojo raven dosedanjih izkušenj z javnim nastopanjem ter samozavestno komunikacijo. Vprašalnik vam tudi odkrije, kateremu področju bi bilo dobro nameniti največ pozornosti, da bi ga izboljšali.

 • Ogled video-posnetkov
  Jedro programa so posnetki, predavanja, na katerih z vami delim vse svoje praktične izkušnje mojega skoraj tridesetletnega dela na televiziji, na prireditvah, delavnicah … Predavanja so razdeljena na tematske sklope. Razlage so preproste, zabavne in z zelo veliko praktičnimi primeri.

 • Delovni zvezki z vajami
  Ob vsakem predavanju prejmete tudi delovni zvezek, s katerim si pomagate pri delu in pri odkrivanju razlogov, zakaj vam določene veščine povzročajo nelagodje, zakaj se enkrat počutite dobro, ko nastopate, drugič slabše.

 • Vodena vizualizacija
  Ob koncu, ko boste že preučili vsa predavanja, pa še pika na i-vodena vizualizacija vašega sanjskega nastopa. S to vizualizacijo utrjujemo svoje prepričanje, da zmoremo opraviti dober nastop in ustvarjamo pogoje v svojem nezavednem, da bo naš naslednji nastop takšen, kakršnega si želimo.

 • Potrdilo o opravljenem tečaju
  Ob koncu vseh predavanj pa seveda prejmete tudi potrdilo, da ste opravili on-line trening oz. si ogledali predavanja.

Ta spletni tečaj je nekaj, kar vam ostane za vse življenje. To ni delavnica, ki ste jo obiskali, čez leto pa se je komaj še spominjate.

Zakaj v program?

Ta spletni tečaj potrebujete, ker:

 • je uspešnost podjetja odvisna od uspešnosti ljudi, ki v njem delajo,

 • ne boste izgubljali časa s predavanji v dopoldanskem času, ko je največ delovnih obveznosti, ampak si boste vzeli čas takrat, ko se boste za to odločili sami,

 • se vam potrebno nikamor voziti, nimate nobenih dodatnih stroškov,

 • danes VSI POTREBUJEMO ta znanja. Če ne znamo predstaviti sebe, podjetja, svoje storitve ali izdelka, ostanemo neopaženi. Zmagujejo tisti, ki so prepričljivi in samozavestni!

 • se boste naučili vsega, za kar sem sama potrebovala skoraj trideset let. Veste, koliko časa si boste prihranili?
 • boste začeli izgubljati tremo, ne bo vas več strah, začeli boste obvladovati svoje nelagodje pred nastopanjem in počutili se boste uspešnejši, to pa se bo odrazilo tudi v vašem delovnem okolju.
 • boste kmalu začeli opažati spremembe v svojem vedenju, ko boste v stiku z drugimi ljudmi. Ker boste postajali vedno bolj samozavestni in suvereni.
 • boste začeli uživati v nastopanju in ker bo vsak nov nastop za vas nova priložnost!

Program je trajen, lahko ga gledate znova čez pol leta, dve ali pet let. Vedno aktualen. In vedno se lahko odločite še za nadgradnjo z individualnim treningom.

Svoje uspehe, pa tudi svoje neuspehe si ljudje krojimo sami. Z odločitvami. Ki so dobre, slabše, srednje… Želim vam, da bi se odločali dobro. Za veliko osebnih uspehov.

Zagotavljam vam, da je odločitev za program Prepričljiv javni nastop brez treme odlična odločitev. Za veliko uspehov!

Na voljo imate dve možnosti!

Osnovni program in nadgrajeno obliko, kjer je vključen tudi individualni trening!

Zakaj bi se odločili tudi za individualni trening?

Zato, ker ljudje lažje začnemo s spremembami, če jih poskusimo. Morda se niti ne zavedamo določenih gest, mašil, načina govora – ko pa se gledamo na posnetkih, opazimo in vidimo stvari na čisto drugačen način.

Z nekaj tehnikami in vajami, ki jih s kandidatom opraviva individualno, je napredek lahko še hitrejši. Prav tako pa z vajo krepiva nov vzorec nastopanja-takšen, ki kandidata podpira in ne ovira.

Svoje novo znanje boste lahko preizkusili tudi v praksi! Pripravili si boste vprašanja zame, predvsem pa si boste pripravili svoj nastop in na individualnem treningu vas bom posnela, analizirala bova posnetek ter prejeli boste nasvete ter namige, kako naprej, kaj lahko še izboljšate ter čemu posvetite še nekaj pozornosti.

Individualni trening traja dve polni uri.

Spletni tečaj Prepričljiv javni nastop brez treme je tečaj, ki ga gledate, ko imate VI čas, ko si svoje delovne obveznosti SAMI razporedite tako, da ste prisotni na predavanju in ko se VI odločite!

NADGRAJENI PROGRAM

Vsebuje:

Vprašalnik

Predavanja (4 ure videoposnetkov!)

5 delovnih zvezkov

vodeno vizualizacijo

POTRDILO!

+ 2 URI INDIVIDUALNEGA TRENINGA!

470,00 € + DDV

(skupaj 573,40 €)

KLIKNITE ZA NAROČILO!

OSNOVNI PROGRAM

Vsebuje:

Vprašalnik

Predavanja (4 ure videoposnetkov!)

5 delovnih zvezkov

vodeno vizualizacijo

POTRDILO!

220,00 € + DDV

(skupaj 268,40)

KLIKNITE ZA NAROČILO!

Na voljo so tudi skupinski paketi za več uporabnikov. Če želite v vašem podjetju v program prijaviti več ljudi, pišite na info@sasaeinsiedler.si!