1 ali 2-dnevna delavnica

Delavnica s persolog DISK analizo osebnostnega profila

Delavnica, ki je namenjena izboljševanju učinkovitosti posameznikov v teamu, izboljšanju komunikacije in posledično počutja, boljšemu ekipnemu delu, zmanjševanju stopnje stresa, lažjemu reševanju konfliktov, večji motiviranosti in vključenosti v delovni proces, večji kolegialnosti, boljši energiji in posledično večji inovativnosti ter proaktivnosti… za več zadovoljstva.

VEČ O DELAVNICI

1-dnevna delavnica

Komunikacija in motivacija kot ključna dejavnika prodajne uspešnosti

Na delavnici se udeleženci naučijo suverenega in prepričljivega nastop 1:1 (prvi vtis), ustvarjanja zaupanja pri strankah, obvladovanja nelagodja, treme in prepričljivosti pri doseganju ciljev. Glavni cilj delavnice je pripeljati udeležence do spoznanja, da je njihova uspešnost odvisna od njih samih!

VEČ O DELAVNICI

1-dnevni trening

Poslovno nastopanje

Ni vam potrebno poznati vseh podrobnosti javnega nastopanja, pomembno pa je, da se na svoj nastop dobro pripravite in da upoštevate nekaj zelo pomembnih zakonitosti. Na tem treningu se udeleženci naučijo pravilne priprave vsebine za svoj nastop, priprave dobrih pripomočkov, zgradbe nastopa in zgodbe, sproščanja treme pred nastopom, sodelovanja s publiko, osnovnih zakonitosti dobrega nastopa in nastopa pred kamero.

VEČ O TRENINGU

1-dnevna delavnica

Z lastno mirnostjo umirjamo težavne sogovornike in rešujemo konfliktne situacije

Cilj delavnice je spoznanje, da je naš odziv na sogovornike, tematike, situacije… naša odločitev. Zato delavnica, kjer bodo udeleženci spoznali, kako umirimo sebe, da bi umirili težavnega sogovornika. Naučili se bomo tudi aktivnega poslušanja in predvsem ugotovili, da ljudje selektivno zaznavamo svet in dogajanje okoli nas ter da ni absolutnega prav, niti narobe.

Katere so tiste besede, ki pomirjajo in katerim se izognemo na daleč. Kako vodimo pogovor, kjer bomo z dogovorjenim zadovoljni vsi?

VEČ O DELAVNICI

2-dnevni trening in spletni tečaj

Javno nastopanje | Online teorija in praktični trening

Postati samozavesten in prepričljiv govorec, z zmožnostjo opazovanja in obvladovanja sebe in poslušalcev, obvladovanje konfliktnih sogovornikov, vzpostavljanje območja zaupanja, ustvarjanje dobrega vtisa – vse to so cilji tega treninga z online tečajem.

Vsi udeleženci treninga namreč prejmejo dostope do 4 urnega online teorije nastopanja.

VEČ O TEČAJU IN TRENINGU