Webinarji: 6 korakov do osebnega in poslovnega uspeha2019-02-08T16:55:04+00:00

Serija šestih brezplačnih webinarjev

6 korakov do osebnega in poslovnega uspeha

WEBINAR 1   |   Nedelja, 3.2.2019 ob 20h

Zavedanje sebe kot temelj uspeha

Če želimo, da nam uspe (karkoli), moramo v sebi imeti prepričanja:
1. Da nam lahko uspe
2. Da smo vredni uspeha
3. Da je naša želja po uspehu vredna našega časa in denarja

Na brezplačnem predavanju bomo pregledali svoja osnovna prepričanja o sebi, svetu, poslu… in ugotovili, da smo za vse nastale (tudi neprijetne) okoliščine na naših poslovnih poteh ter osebnem življenju soodgovorni oz. se zavemo pomembnosti prevzemanja odgovornosti.

Predstavila vam bom eno od orodij, ki jih uporabimo na delavnicah Akademije za celostni uspeh, to je Persolog® osebnostni profil ­ DISK®, ki je ena izmed najbolj razširjenih, znanstveno dokazanih analiz, ki meri naša vedenjska nagnjenja in preference.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 2   |   Nedelja, 10.2.2019 ob 20h

Kje sem in kam želim priti?

Osebno in poslovno!

Na spletnem predavanju bomo »razgrnili« svoje življenje ­ imamo več različnih področij in z analizo posameznega področja ugotovimo, kje je prostor za napredek in kje delujejo optimalno. Zastavili si bomo cilje, ki morajo biti merljivi in ugotovili, kaj so notranji motivatorji, ki nas poganjajo, kaj so naše želje in kaj je za vsakega posameznika ultimativni cilj.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 3   |   Nedelja, 17.2.2019 ob 20h

Sproščanje moči za hitrejši napredek

V določenem trenutku poti se napredek ustavi, zato je pomembno, da se soočimo z ovirami in udeleženci na tem predavanju prejmejo ključna orodja za spreminjanje svojih prepričanj ter orodja za hitrejši napredek. Prav tako je zelo pomemben del delavnice soočanje s stresom in obvladovanje svojih čustev, ko smo izpostavljeni stresnim situacijam.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 4   |   Nedelja, 3.3.2019 ob 20h

Reševanje konfliktnih situacij

V podjetjih, v skupinah in teamih prihaja do konfliktov. Ti imajo različne vzroke, preden pa »izmenjava mnenj« preraste v konflikt je dobro, da to zaznamo in se ustrezno odzovemo. Seveda je najbolj pomembno to, da se najprej zavemo svojih čustev, se znamo umiriti in potem z različnimi tehnikami umirjamo svoje sogovornike.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 5   |   Nedelja, 10.3.2019 ob 20h

Prepričljiv javni nastop, komunikacija

Predavanje bo posvečeno komunikaciji z drugimi ter prepričljivemu nastopanju, vključevanju vseh udeleženih v pogovor, ustvarjanje območja zaupanja s strankami ali sodelavci, razumeti prepričljivost. Osnove nastopanja ter zakonitosti nastopa pred kamero, osnove nastopanja na odru, pred mikrofonom, obvladovanje treme… to bodo tematike 5. brezplačnega spletnega predavanja.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 6   |   Nedelja, 17.3.2019 ob 20h

Vodja sem!

Zelo veliko se govori in bere o tem, kakšen naj bi bil moderni vodja, resnica pa je, da je vsak od nas sam svoj, s svojim slogom, s svojim pogledom na svet. In dober vodja znotraj svojih zmožnosti, ki pa jih je pripravljen vedno znova širiti, najde svojo pot, da se sam, kot voditelj, počuti kompetentnega, da je kos svoji nalogi in da je svojim podrejenim zgled. Na predavanju bomo spregovorili temah, povezanih z vodenjem in so nadgradnja prejšnjih tematik. Vodje smo lahko tudi doma, v svoji družini ali v skupnosti, katere člani smo, ne samo v podjetjih.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Prijavite se ZDAJ!

6 vsebinsko polnih webinarjev

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec! Povezave do webinarjev in vse ostale potrebne podatke vam bom pravočasno poslala na vaš E-naslov. Prijavite se samo enkrat in prejeli boste dostop do vseh predavanj.

Na voljo bodo tudi posnetki!