Koraki do 

osebnega  in poslovnega uspeha

WEBINAR    |   

PREPRIČANJA-ogledalo naših okoliščin

PREPRIČANJA-tukaj si lahko ogledate predavanje

Če želimo, da nam uspe (karkoli), moramo v sebi imeti prepričanja:
1. Da nam lahko uspe
2. Da smo vredni uspeha
3. Da je naša želja po uspehu vredna našega časa in denarja

Na brezplačnem predavanju bomo pregledali svoja osnovna prepričanja o sebi, svetu, poslu… in ugotovili, da smo za vse nastale (tudi neprijetne) okoliščine na naših poslovnih poteh ter osebnem življenju soodgovorni oz. se zavemo pomembnosti prevzemanja odgovornosti.

Predstavila vam bom eno od orodij, ki jih uporabimo na delavnicah Akademije za celostni uspeh, to je Persolog® osebnostni profil ­ DISK®, ki je ena izmed najbolj razširjenih, znanstveno dokazanih analiz, ki meri naša vedenjska nagnjenja in preference.

WEBINAR    |  

Kje sem in kam želim priti?

CILJI tukaj si lahko ogledate spletno predavanje

Osebno in poslovno!

Na spletnem predavanju smo »razgrnili« svoje življenje – ­ imamo več različnih področij in z analizo posameznega področja ugotovimo, kje je prostor za napredek in kje delujejo optimalno. Zastavili si bomo cilje, ki morajo biti merljivi in ugotovili, kaj so notranji motivatorji, ki nas poganjajo, kaj so naše želje in kaj je za vsakega posameznika ultimativni cilj.

WEBINAR    |   

Sproščanje moči za hitrejši napredek

V določenem trenutku poti se napredek ustavi, zato je pomembno, da se soočimo z ovirami in udeleženci na tem predavanju prejmejo ključna orodja za spreminjanje svojih prepričanj ter orodja za hitrejši napredek. Prav tako je zelo pomemben del delavnice soočanje s stresom in obvladovanje svojih čustev, ko smo izpostavljeni stresnim situacijam.

SPROŠČANJE MOČI TUKAJ SI LAHKO OGLEDATE PREDAVANJE

WEBINAR    |   

Reševanje konfliktnih situacij

V podjetjih, v skupinah in teamih prihaja do konfliktov. Ti imajo različne vzroke, preden pa »izmenjava mnenj« preraste v konflikt je dobro, da to zaznamo in se ustrezno odzovemo. Seveda je najbolj pomembno to, da se najprej zavemo svojih čustev, se znamo umiriti in potem z različnimi tehnikami umirjamo svoje sogovornike.

KONFLIKTNE SITUACIJE – tukaj si lahko ogledate spletno predavanje

WEBINAR    |  

Prepričljiv javni nastop, komunikacija

Predavanje bo posvečeno komunikaciji z drugimi ter prepričljivemu nastopanju, vključevanju vseh udeleženih v pogovor, ustvarjanje območja zaupanja s strankami ali sodelavci, razumeti prepričljivost. Osnove nastopanja ter zakonitosti nastopa pred kamero, osnove nastopanja na odru, pred mikrofonom, obvladovanje treme… to bodo tematike 5. brezplačnega spletnega predavanja.

NASTOPANJE – tukaj si lahko ogledate predavanje

WEBINAR    |   

Vodja sem!

Zelo veliko se govori in bere o tem, kakšen naj bi bil moderni vodja, resnica pa je, da je vsak od nas sam svoj, s svojim slogom, s svojim pogledom na svet. In dober vodja znotraj svojih zmožnosti, ki pa jih je pripravljen vedno znova širiti, najde svojo pot, da se sam, kot voditelj, počuti kompetentnega, da je kos svoji nalogi in da je svojim podrejenim zgled. Na predavanju bomo spregovorili temah, povezanih z vodenjem in so nadgradnja prejšnjih tematik. Vodje smo lahko tudi doma, v svoji družini ali v skupnosti, katere člani smo, ne samo v podjetjih.

VODENJE – tukaj si lahko ogledate predavanje

Prijavite se ZDAJ!

Vsebinsko polni webinarji… Ko bodo nova brezplačna druženja, boste obveščeni!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec! Povezave do webinarjev in vse ostale potrebne podatke vam bom pravočasno poslala na vaš E-naslov. Prijavite se samo enkrat in prejeli boste dostop do vseh predavanj.

Na voljo bodo tudi posnetki!