1 ali 2-dnevna delavnica

Vrednotenje sebe v različnih okoljih (samopodoba)

Dobra samopodoba oz. zavedanje svoje vrednosti je temelj vsakogar, da svoje delo opravlja v skladu s svojimi vrednotami, da se zaveda svojega doprinosa k skupnosti, podjetju, da si upa izraziti svoje mnenje…

Da bi  vajeti svojega življenja vzeti v svoje roke, da bi se drugače odzivali na okoliščine, ljudi, dogodke, da bi znali reči ne, da bi znali in si upali izraziti svoje mnenje, da bi vam bilo končno enkrat malo manj mar za to, kaj si bodo o vas mislili drugi.

VEČ O DELAVNICI

1 ali 2-dnevna delavnica

Osebna in poslovna uspešnost | Zadovoljstvo na delovnem mestu

Delavnica vsebuje veliko praktičnih vaj za sproščanje ter lastno izpraševanje ter poglabljanje v svoje notranje filtre prepričanj. Cilji delavnice so zavedanje odgovornosti za rezultate oz. okoliščine, v katerih se znajdemo, zavedanje moči, ki jo imamo – za pozitivne spremembe, prikaz konkretnih vaj in načinov, kako spreminjamo svoja prepričanja in pozicioniranje sebe in svojih potencialov v danih okoliščinah.

VEČ O DELAVNICI

1-dnevna delavnica

Učinkovito uvajanje sprememb v različnih okoljih

Nihče se ne spreminja rad. Pa vendar brez sprememb ni napredka. Cilji delavnice so naučiti se premagovati notranji upor, ko želimo uvajati spremembe in osvajanje razumevanja, zakaj je spreminjanje težko in kako lahko postane lahko ter učenje uporabe različnih orodij, preko katerih lahko »prelisičimo« um, ki se upira spremembam.

VEČ O DELAVNICI

1-dnevna delavnica

Kako uspešno uravnotežiti delo, družino in prosti čas?

Največji uspeh, ki ga lahko doživimo v svojem življenju je ta, da smo srečni v odnosih, zdravi, zadovoljni in izpolnjeni v svojem poklicu, da čutimo da smo sprejeti, da živimo v obilju ter da smo mirni v sebi, ker zaupamo, da nam vse to pripada in da je to naša pravica.

Največji izziv danes pa je uravnotežiti vsa področja, deliti svoj čas in svojo pozornost med družino (ki zahteva veliko), službo (ki zahteva vedno več), med skrbjo zase, za zdravje in za telo, med prosti čas, ki ga skorajda ni…

VEČ O DELAVNICI

Motivacijsko predavanje za ženske

Imejte rade tudi sebe!

Sodobne ženske se srečujemo z mnogimi izzivi. Želimo izpolniti vsa pričakovanja, ki jih do nas gojijo naši otroci, partnerji, starši, sodelavci … Včasih čutimo, kot da nam zmanjkuje moči za vse, kot da se izgubljamo v opravilih, ki jih nikdar ni konca. Pa si znamo vzeti čas zase? Znamo postavljati meje, se zavedamo lastne vrednosti?

VEČ O PREDAVANJU