Audio posnetki

Hipno-transformativni posnetki

Če ne želite hoditi nikamor in vendarle narediti veliko spremembo v vašem življenju, so za vas hipno-transformativnimi posnetki, ki jih poslušate po želji-najbolje seveda vsak dan, vsaj tri tedne.

S temi posnetki boste prav tako dosegli stanje globoke sproščenosti, natanko takšne, v kakršno spontano zdrsnete vsaj dvakrat dnevno-zjutraj, takoj, ko se začnete prebujati ter zvečer, tik preden zaspite.

S temi posnetki boste prav tako dosegli stanje globoke sproščenosti, natanko takšne, v kakršno spontano zdrsnete vsaj dvakrat dnevno-zjutraj, takoj, ko se začnete prebujati ter zvečer, tik preden zaspite.

Naši možgani delujejo na različnih frekvencah:

  • Theta stanje je stanje globoke meditacije, nekateri ga imenujejo tudi stanje transa in je prav tako naravno stanje našega organizma. Dosežemo ga spontano vsaj dvakrat dnevno – ko se zjutraj prebujamo in zvečer, tik preden potonemo v globok spanec. V tem stanju je najbolj učinkovita tudi tehnika zavestnega manifestiranja.

  • DELTA STANJE: STANJE SPANJA ali NAJGLOBLJE MEDITACIJE- možgani delujejo 0,5 do 3Hz

Pred vami so posnetki, ki vam bodo pomagali do globoke sproščenosti. Ko smo sproščeni, smo dovzetni za sugestije, ki bi jih želeli ponotranjiti, takrat je človek najbolj učljiv, pripravljen, odprt.

Posnetki bodo imeli močan vpliv na vas. To hkrati pomeni, da boste s pomočjo teh posnetkov lažje dosegali svoje cilje, uresničevali svoje želje in postali uspešnejši, bolj zadovoljni na vseh področjih svojega življenja. in ko na vseh teh področjih živimo z občutkom, da smo dosegli zastavljene cilje, da znamo uravnoteževati vse obveznosti znotraj le-teh ter da se ob tem še vedno znamo zabavati, nasmejati in občutiti radost do življenja, takrat smo uspešni!

Sedaj ste na vrsti vi!

Izberite med posamičnimi posnetki, ali pa sestavite svoj paket dveh oziroma treh posnetkov:

Vitko in vitalno telo

Delavnica s hipno-transformativnim posnetkom za pridobivanje idelane teže ter zdravega, vitalnega telesa

Popolno zdravje

Naše telo ima spomin. Vsaka celica se spominja svojega popolnega delovanja in s poslušanjem tega posnetka boste počistili nakopičen stres in nelagodja v telesu ter znova vzpostavili pogoje za zdravje!

Cena posnetka je 25,00 eur

Transformacija – opuščanje preteklosti

Včasih se nam zdi, da nam nikakor ne uspe narediti koraka naprej-kot bi nas neke nevidne niti vlekle nazaj v našo preteklost, ki nas je zaznamovala.

Posnetek je zasnovan tako, da se globoko sprostite in dovolite svojemu umu, da razume, da je preteklost bila, da je ni več in da ji jemljete moč, ki jo imela do tega trenutka nad vami. Vaša prihodnost je v vaših rokah-pustite preteklost tja, kamor spada!

Cena posnetka je 25,00 eur