Moja samopodoba je moja odločitev

Priročnik, namenjen predvsem ženskam, odločenim živeti bolj samozavestno in z več zavedanja svoje vrednosti!

Priročnik za vas!

Ker ste vredne in si zaslužite.

Ko smo bile majhne punčke, so nas učili, da moramo biti pridne. Da naj se ne rinemo v ospredje, ker je to rezervirano za druge ljudi. Da so naše želje samo sanje, ki se razblinijo v kruti borbi za denar in preživetje. Da so naši darovi nekaj, česar naj raje ne razglašamo preveč, da se nam ne bi smejali. In potem so nam rekli, naj bomo pridne, poslušne, ljubeče, celo malce trpeče.

Ko smo zrasle, smo si našle može, ki so nam dajali občutek, da nismo dovolj dobre.

Študirale in učile smo se stvari, ki nas v resnici niso nikdar najbolj veselile, ampak tako so nam pač svetovali. Hodile smo v službe, kjer smo počasi začele pozabljati nase, na svoje sanje, na svoje darove. Da bi bile ustrezne, da bi bile ljubljene in da bi nas vsaj kdo zares imel rad…

Potem pa… potem pa smo se prebudile in globoko vdihnile.

O sebi se bom odločala sama!

In končno je napočil trenutek, ko smo zajele dih, ki je bil samo naš, dih, ki je ljubezen in svoboda in samozavest.

Povabim te, da vdihneš in začutiš sebe, svojo veličino. Naj bom tvoja sopotnica na tvoji poti. Reci DA in vzemi v roke knjigo, ki je nekaj več, ki je tvoj začetek in tvoja ptica, ki ti kaže pot!

Zakaj ta priročnik?

Zato, ker si boste vzele zanj čas. Prijelo vas bo, da ga izpolnjujete, se poglabljate in odgovarjate na vprašanja, tudi če ste najprej mislile, da ga boste samo na hitro preletele!

Kaj boste našle v njem?

Vaje, pričevanja žensk, ki so izboljšale svojo samopodobo in motivacijo, da to storite tudi ve!

Kaj boste pridobile?

Natanko tisto, kar si želite-boljšo samopodobo, več zadovoljstva s seboj, z odnosi, na delovnem mestu, več veselja v življenju, več zaupanja v svoje sposobnosti, več samozavesti!

»Odgovornost vzemite zelo osebno. Ne morete spremeniti okoliščin, letnega časa, vetra, lahko pa spremenite sebe.«

Jim Rohn

Druge o priročniku

In zakaj ga morate imeti tudi ve!

Pozdravljeni, vaša knjiga o samopodobi je Zakon. Delam vaje in se čudim sama sebi… To vam želim sporočiti..
Ker sem ugotovila dve stvari. Spremeniti si moram samopodobo, če želim spremeniti svoje življenje. In spremeniti svoj fokus na tisto, kar želim. Pa seveda hvaležnost.
Ta vaja z nalepkami mi je dala misliti…
Predvsem število rdečih nalepk, ki bi jih lahko bilo še več.
Nato sem se lotila pisati o sebi, kaj vidim v sebi dobrega, mislim o sebi. Uff najprej totalna blokada. Potem preberem v knjigi str. 32 in 33. Začnem pisati.. Vmes jokam, se smejim, sem hvaležna ob spoznanju, da sem neprecenljivo, unikatno žensko bitje, ki zmore vse in še več. Končno najti svojo vrednost in od tod dalje pogumno ustvarjati svojo zares lastno pot…ne copy-paste, kar sem doslej, svojih 54 let.
Še se vam javim. Če smem.
Ker smo iz iste doline šentflorjanske in v sebi nosimo podobne arhetipe, mi je vaša knjiga še toliko bolj dragocena.

Jana

Ves moj napredek se je začel dogajati šele takrat, ko sem ugotovila, da ne morem nikogar spremeniti, da se mi zgodbe ponavljajo, ker se ne cenim, ne ljubim, živim za zadovoljevanje drugih, a mi vseeno nič od tega ni prineslo miru v duši in tako potrebnega občutka, da sem srečna.
Danes sem iz srca hvaležna za te izkušnje, za ta spoznanja in tudi za ljudi kot si ti, ki si se odločila svoje izkušnje deliti drugim. Si odlična in potrebna prav tu, saj se, kot veva, nič ne zgodi brez namena ☺
Takoj ko sem prijela v roke tvojo knjigo in podpisala pogodbo s sabo, sem stopila še en korak po poti življenja, ki pomeni ljubezen, sreča, zdravje in obilje!
Hvala ti za vse!

Melita

Darili

Ob naročilu knjige Moja samopodoba je moja odločitev prejmete še dve darili!

Videoserija: Za več veselja do življenja

Videoserija

Za več veselja do življenja

Serija videoposnetkov, s katerimi si boste lahko pomagali polepšati svoj dan, dvigniti svoje razpoloženje in videti v svojem življenju več lepih stvari!

Vrednost bonusa: 29,00€

Vrednostni bon za 50€

Bon za spletni program

Vrednostni bon v višini 50€

Bon za 50 €, ki ga boste lahko vnovčili pri različnih programih, eden od njih je 12 tedenski program Moja samopodoba je moja odločitev.

Vrednost bonusa: 50,00€

Naročite KNJIGO še danes!

Poštnino častim jaz!

Za naročilo knjige kliknite spodnji gumb! Vaša investicija v bolj samozavestno, zadovoljno življenje in večje zavedanje vaše vrednosti je samo

23,70€

KLIKNITE TUKAJ ZA NAROČILO KNJIGE!