BREZPLAČNI WEBINARJI  

Osebni in poslovni uspeh

WEBINAR 1  

Povedati znam tako, da me drugi razumejo!

Sreda, 28.8.2019 | ob 20. uri

Ljudje smo različni. In imamo različne sloge obnašanja…

Raziskave kažejo, da najbolj uspešni ljudje poznajo svoje prednosti in slabosti. Poznavanje svojega osnovnega vedenjskega stila vam pomaga, da prepoznate prave priložnosti, na pravi način in ob pravem času in da dobite rezultate, ki jih želite.

Zato se bomo srečali na brezplačnem spletnem predavanju v sredo, 28.8.2019 ob 20h in predstavila vam bom štiri osnovne vedenjske tipe in kako se z njimi pogovarjati, da nas bodo razumeli!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 2  

Sem pod stresom?

Sreda, 4.9.2019 | ob 20. uri

Včasih se niti ne zavedamo, da ves dan delujemo pod pritiskom… Zdi se nam, da smo še kar v redu, potem pa pride malenkost, zaradi katere nam »poči film« in včasih se znesemo nad tistimi, ki so v resnici najmanj krivi.

Stopnjo stresa bistveno povišuje dejstvo, da se v poslovnem okolju velikokrat vedemo drugače, kot bi se vedli v sproščenem, domačem okolju. Velika razlika med tem, kako bi si želeli, da nas vidijo drugi in tem, kakšni v resnici smo, je pokazatelj stopnje stresa.

O tem, kako lahko določamo svojo stopnjo stresa ter vaje, kako to omilimo, boste prejeli na brezplačnem spletnem druženju v sredo, 4.9.2019 ob 20h.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Prijavite se ZDAJ!

Vsebinsko polni webinarji… Ko bodo nova brezplačna druženja, boste obveščeni!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec! Povezave do webinarjev in vse ostale potrebne podatke vam bom pravočasno poslala na vaš E-naslov. Prijavite se samo enkrat in prejeli boste dostop do vseh predavanj.

Na voljo bodo tudi posnetki!