BREZPLAČNI WEBINARJI  

Osebni in poslovni uspeh

WEBINAR 1

Zavedanje sebe kot temelj uspeha!

Torek, 26.11.2019 | ob 20. uri

Ena bolj pomembnih stvari, ki jih ugotovimo v življenju je, da smo za vse nastale (tudi neprijetne) okoliščine na naši poslovni poti ter osebnem življenju soodgovorni. Ni kriv šef, ne partner, ne politika… Mi sami smo ustvarjalci svoje realnosti in ko se zavemo pomembnosti prevzemanja odgovornosti, steče…

Zato se bomo srečali na brezplačnem spletnem predavanju v torek, 26.11.2019 ob 20h in predstavila vam bom štiri načine krepitve zavedanja svoje vrednosti, ki je pogoj za to, da se počutimo uspešne.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 2

Kje sem in kam želim priti?

Torek, 3.11.2019 | ob 20. uri

»Razgrnili« boste svoje življenje – imate več različnih področij in z analizo posameznega področja boste ugotovili, kje je prostor za napredek in kje delujete optimalno. Zastavili si boste cilje, ki bodo merljivi in ugotovili, kaj so notranji motivatorji, ki vas poganjajo, kaj so vaše želje in kaj je za vas ultimativni cilj.

O tem, kako lahko določamo svoje cilje, ki niso stresni ter kaj storiti, če ne veste, kaj si želite doseči, na brezplačnem spletnem druženju v torek, 3.11.2019 ob 20h.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 3

Sproščanje moči za hitrejši napredek!

Torek, 10.12.2019 | ob 20. uri

V določenem trenutku poti se napredek ustavi, zato je pomembno, da se soočite z ovirami in na tem spletnem predavanju boste prejeli nekaj odličnih načinov, kako lahko prepoznavamo svoja prepričanja, ki nas omejujejo ter nekaj načinov, kako jih lahko spremenimo. Pogovarjali se bomo tudi o zamerah in obrekovanju – zakaj nas zastrupljajo.

Srečali se bomo torej na brezplačnem spletnem predavanju v torek, 10.12.2019 ob 20h !

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 4

Konflikti – se jim je res potrebno za vsako ceno izogniti?

Torek, 17.12.2019 | ob 20. uri

V podjetjih, v družinah, v skupinah in timih prihaja do konfliktov. Ti imajo različne vzroke, preden pa »izmenjava mnenj« preraste v konflikt je dobro, da to zaznate in se ustrezno odzovete. Konflikti pa niso nujno vedno slabi, čeprav se jim skušamo izogniti. So priložnost, da situacijo pogledamo z drugega zornega kota, priložnost za nove ideje in priložnost za rast!

O tem, kako se odzivamo na konflikte in zakaj niso vedno nekaj slabega, brezplačnem spletnem druženju v torek, 17.12.2019 ob 20h.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 5

Komunikacija ena na ena in javno nastopanje!

Ponedeljek, 23.12.2019 | ob 20. uri

Kako komuniciramo z nekom, ki nam je podoben? Enostavno… Zaplete se, ko imamo pred seboj sogovornika, ki je drugačen od nas, ki nas nekako ne razume. Zato se bomo pogovarjali o različnih načinih ustvarjanja t.i. območja zaupanja npr. na sestankih ter se dotaknili za marsikoga moreče tematike – javnega nastopanja!

Na brezplačnem spletnem predavanju v ponedeljek, 23.12.2019 ob 20h torej o prvem vtisu ter dobrem javnem nastopu

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 6

Sem vodja!

Ponedeljek, 30.12.2019 | ob 20. uri

Zelo veliko se govori in bere o tem, kakšen naj bi bil moderni vodja, resnica pa je, da je vsak od nas sam svoj, s svojim slogom, s svojim pogledom na svet. In dober vodja znotraj svojih zmožnosti, ki pa jih je pripravljen vedno znova širiti, najde svojo pot, da se sam, kot voditelj, počuti kompetentnega, da je kos svoji nalogi in da je svojim podrejenim zgled. Vodje smo lahko tudi doma, v svoji družini ali v skupnosti, katere člani smo, ne samo v podjetjih.

O tem, kakšnim ljudem drugi zaupajo in jim sledijo, na brezplačnem spletnem druženju v ponedeljek, 30.12.2019 ob 20h.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 7

Finančni stres in naše zdravje!

Ponedeljek, 20.1.2020 | ob 20. uri

Zdrav človek ima tisoč želja, bolan le eno… Skrb za zdravje je osnovna potreba, čeprav se tega zavemo šele, ko nas zaboli. Kaj naredimo za to, da ohranimo zdravo telo? Največkrat premalo, saj vse svoje življenje podrejamo zastavljenim ciljem, predvsem finančnim. Ob tem se pozabimo polniti z energijo, ves čas pa jo trošimo in se praznimo. Gostja spletnega druženja bo Ana Vezovišek, finančna coachinja ter soavtorica knjige, Adijo, finančni stres!

Na spletnem druženju bo Ana podelila nekaj nasvetov za to, kako lahko prihranimo, kaj so najbolj pogoste napake, ki jih počnemo v zvezi z denarjem in kakšna je pot v bolj zdravo življenje.

V ponedeljek, 20.1.2020 ob 20h!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 8

Kaj dam nase in kaj vase?

Ponedeljek, 27.1.2020 | ob 20. uri

Je pomembno, da posvečamo pozornost svojim oblačilom? Je pomembno, da se znamo za določene priložnosti obleči primerno? kako naj vemo, kaj nam pristoji?

Kaj pa hrana? je pomembno le to, kako izgledamo od zunaj? Nikakor! Pomembno je tudi, kaj dajemo vase, ne samo nase. Zato je potrebno pametno izbirati, s čim hranimo svojo posodo življenja, svoje telo.

Na brezplačnem spletnem druženju z gostjama se vidimo v ponedeljek, 27.1.2020 ob 20h.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Prijavite se ZDAJ!

Vsebinsko polni webinarji… Ko bodo nova brezplačna druženja, boste obveščeni!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec! Povezave do webinarjev in vse ostale potrebne podatke vam bom pravočasno poslala na vaš E-naslov. Prijavite se samo enkrat in prejeli boste dostop do vseh predavanj.

Na voljo bodo tudi posnetki!