BREZPLAČNI WEBINARJI  

Osebni in poslovni uspeh

NOV WEBINAR:

Kaj je hipnoza, kako nam lahko pomaga + skupinska hipnoza za obilje

Avgust 2020 | ob 20. uri

Hipnoza… Nekatere ljudi kar strese, ko zaslišijo to besedo, drugi se zavedajo njenih neverjetno dobrih učinkov. Pozabite na filme in t.i. odrsko hipnozo, kjer je prikazana kot nekakšna magija… Hipnoza je v resnici naše naravno stanje in vsaj dvakrat na dan spontano zdrsnemo vanj!

Na brezplačnem webinarju bom govorila o tem, kako DELUJE NAŠ UM in zakaj nam velikokrat “od-pomaga”, povedala bom, za kakšne primere je hipnoza najbolj primerna in na koncu bomo izvedli še SKUPINSKO HIPNOZO ZA OBILJE!

Srečamo se avgusta 2020 (točen datum sporočim) ob 20h!

Če ne boste mogli biti z mano v živo, prijavljenim pošljem posnetek webinarja!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 2-objavljen na YouTube kanalu

Kje sem in kam želim priti?

»Razgrnili« boste svoje življenje – imate več različnih področij in z analizo posameznega področja boste ugotovili, kje je prostor za napredek in kje delujete optimalno. Zastavili si boste cilje, ki bodo merljivi in ugotovili, kaj so notranji motivatorji, ki vas poganjajo, kaj so vaše želje in kaj je za vas ultimativni cilj.

O tem, kako lahko določamo svoje cilje, ki niso stresni ter kaj storiti, če ne veste, kaj si želite doseči.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 3-objavljen na YouTube kanalu

Sproščanje moči za hitrejši napredek!

V določenem trenutku poti se napredek ustavi, zato je pomembno, da se soočite z ovirami in na tem spletnem predavanju boste prejeli nekaj odličnih načinov, kako lahko prepoznavamo svoja prepričanja, ki nas omejujejo ter nekaj načinov, kako jih lahko spremenimo. Pogovarjali se bomo tudi o zamerah in obrekovanju – zakaj nas zastrupljajo.

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 4-objavljen na YouTube kanalu

Konflikti – se jim je res potrebno za vsako ceno izogniti?

V podjetjih, v družinah, v skupinah in timih prihaja do konfliktov. Ti imajo različne vzroke, preden pa »izmenjava mnenj« preraste v konflikt je dobro, da to zaznate in se ustrezno odzovete. Konflikti pa niso nujno vedno slabi, čeprav se jim skušamo izogniti. So priložnost, da situacijo pogledamo z drugega zornega kota, priložnost za nove ideje in priložnost za rast!

O tem, kako se odzivamo na konflikte in zakaj niso vedno nekaj slabega!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 5-objavljen na YouTube kanalu

Komunikacija ena na ena in javno nastopanje!

Kako komuniciramo z nekom, ki nam je podoben? Enostavno… Zaplete se, ko imamo pred seboj sogovornika, ki je drugačen od nas, ki nas nekako ne razume. Zato se bomo pogovarjali o različnih načinih ustvarjanja t.i. območja zaupanja npr. na sestankih ter se dotaknili za marsikoga moreče tematike – javnega nastopanja!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 6-objavljen na YouTube kanalu

Sem vodja!

Zelo veliko se govori in bere o tem, kakšen naj bi bil moderni vodja, resnica pa je, da je vsak od nas sam svoj, s svojim slogom, s svojim pogledom na svet. In dober vodja znotraj svojih zmožnosti, ki pa jih je pripravljen vedno znova širiti, najde svojo pot, da se sam, kot voditelj, počuti kompetentnega, da je kos svoji nalogi in da je svojim podrejenim zgled. Vodje smo lahko tudi doma, v svoji družini ali v skupnosti, katere člani smo, ne samo v podjetjih.

O tem, kakšnim ljudem drugi zaupajo in jim sledijo!

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 7-objavljen na YouTube kanalu

Finančni stres in naše zdravje!

Ali vas ima denar rad?

Zdrav človek ima tisoč želja, bolan le eno… Ampak tokrat ne bo tekla beseda samo o zdravju, temveč o tem, kako finančni stres (negativno) vpliva na vsa področja našega življenja. Gostja spletnega druženja bo Ana Vezovišek, finančna coachinja ter soavtorica knjige, Adijo, finančni stres!

Na spletnem druženju bo Ana podelila nekaj nasvetov za to, kako lahko prihranimo, kaj so najbolj pogoste napake, ki jih počnemo v zvezi z denarjem in kakšna je pot v bolj zdravo življenje. Podali bova pa tudi nekaj konkretnih napotkov, kakšna je notranja naravnanost, s katero denar privabljamo…

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

WEBINAR 8-objavljen na YouTube kanalu

Kaj dam nase in kaj vase?

Je pomembno, da posvečamo pozornost svojemu telesu? Je pomembno, da se znamo odločati, kaj je zame dobro in kaj ne?

Ni pomembno le to, kako zase skrbimo od zunaj, nikakor! Pomembno je tudi, kaj dajemo vase, ne samo nase. Zato je potrebno pametno izbirati, s čim hranimo svojo posodo življenja, svoje telo.

Na brezplačnem spletnem druženju z gostjo Simone Godina, ki je Certificirani integrativni zdravstveni trener za hormonsko ravnovesje, problematično kožo in avtoimunski spekter

KLIKNITE TUKAJ ZA PRIJAVO!

Prijavite se ZDAJ!

Vsebinsko polni webinarji… Ko bodo nova brezplačna druženja, boste obveščeni!

Za prijavo izpolnite spodnji obrazec! Povezave do webinarjev in vse ostale potrebne podatke vam bom pravočasno poslala na vaš E-naslov. Prijavite se samo enkrat in prejeli boste dostop do vseh predavanj.

Na voljo bodo tudi posnetki!