Kako sem smotan(a)!

Continue reading →

Angeli?

Continue reading →

Zakaj ste poslani na ta svet?

Continue reading →

Radi čakate nekoga, ki zamuja?

Continue reading →

Kako hipno spremeniti svoje razpoloženje?

Continue reading →

Kako se pobrati po več neuspehih?

Continue reading →

Trema pred javnim nastopom

Trema, trema, trema… Največ vprašanj v zvezi z nastopanjem je glede treme. Kako se je znebiti, zakaj je tako močna, kaj naj človek naredi tik pred nastopom, sestankom… Načinov je veliko, kako se treme lahko lotimo, bistveno pa je tudi, da jo razumemo. In da se osredotočimo na dihanje, že samo s tem si lahko zelo pomagamo!

Continue reading →

Kako se soočati s strahovi?

''Bilo me je strah ostati sama. Bilo me je strah, kaj si bodo ljudje mislili o meni, ker razhajam že z drugim  partnerjem. Bilo me je strah, ali bom zmogla.'' To so moje besede. A sem ugriznila v te strahove in ugotovila, da sem lahko sama, ne samo z enim, ampak s petimi otroki. Da je pomembno, kaj si JAZ mislim o sebi in ne drugi. In ugotovila sem, da zmorem. Vsi strahovi, ki so me bremenili in v katerih sem bila ujeta, so se razblinili. Strah nas je stopiti naprej, korak v neznano, ker je ob tem potrebno zaupanje. Vase, ali pa v nekoga drugega, ki nam stoji ob strani. Kakšni so vaši strahovi? Kako se vi soočate z njimi? Bodite z mano na brezplačnem webinarju v četrtek, 27.8.2015 ob 20h in sodelujte s svojimi izkušnjami, vprašanji in predlogi. Na spletno konferenco se prijavite preko spodnjega obrazca!

Continue reading →

Kaj, če mi gre nekdo na živce?

Vsakomur gre kdaj kdo na živce, mar ne? Pa ste se kdaj ob tem iskreno vprašali, ZAKAJ? Velikokrat je tako, da nam nekdo, ob katerem nam naraste pritisk, prinaša neko sporočilo. Kaj je tisto, kar me tako moti? Kaj je tisto, česar ne vidim pri sebi, pa mi kaže ta oseba? Seveda je precej neprijetno, če nam gre na živce nekdo, s katerim preživimo veliko časa. Zato je dobro uporabiti kakšno tehniko oz. način, da zmanjšamo pritisk, ki ga začutimo ob tem človeku. Saj veste, nikdar ne moremo spreminjati drugih, spremenimo lahko samo sebe, svoj pogled na drugega. Tudi sama imam izkušnjo, ko so mi šle neskončno na živce ženske, ki so bile izrazito nemočne. Zdaj vem, zakaj. Poglejte video in se poiščite v njem…

Continue reading →

Kaj bo ponoči delal vaš um?

Naše telo ponoči počiva in si nabira novih moči, naš um pa dela, melje in premleva. Če si predstavljate, da smo ponoči kot mlinček, kaj bo zjutraj zmletega, če bomo vanj dali gnilo seme? Ja, zmleto gnilo seme, mar ne? Mislite, da je to dobra popotnica za začetek novega dne? Verjetno ne. Zato je izjemnega pomena, kaj stresemo zvečer v naš mlinček, kakšne misli, kakšno seme. Če bomo pred spanjem mislili na lepe stvari, ki so se nam dogodile v tem dnevu in predvsem, če bomo zaspali s hvaležnostjo za vse, kar smo, kar imamo, za življenje samo, se bomo zjutraj zbudili bolj spočiti in z več pripravljenosti za nov dan. Ker pa zvečer veliko ljudi zaspi pred televizijo, kjer spremljajo kakšne nasilne grozljivke ali gledajo poročila, ki niso kaj dosti boljša, si lahko predstavljate, kaj se dogaja v njih vso noč.

Continue reading →