30-DNEVNI PROGRAM S SAŠO EINSIEDLER

OSEBNA USPEŠNOST - ODGOVORNOST JE V NAŠIH ROKAH!

Za manj stresa in več občutka uspešnosti, za več veselja do življenja!Vpišite svoje ime in E-naslov in pokukajte v program!

PRVE 3 DNI PREJMETE VIDEO IN VAJE BREZPLAČNO!

Kaj vse vas čaka v tem programu?

Vsak dan boste zjutraj na svoj E-naslov prejeli nov video-posnetek z motivacijo in podporo na poti do vaše osebne uspešnosti!

Skoraj vsak dan boste ob videu prejeli tudi delovni zvezek z vajami, s katerimi boste utrdili novo pridobljeno znanje in informacije ter nasvete iz posnetkov tako začeli prenašati v prakso

20 minutna vodena vizualizacija, ki vam bo vedno na voljo in v pomoč pri iskanju osebnega poslanstva

Na poti do VAŠE osebne uspešnosti vas bomo vzpodbujali v skriti Facebook skupini

Pogovor z univ. dipl. psihologinjo in družinsko terapevtko Sabino Šilc o uporabi tehnike EFT ter vaja “dotik in dih”

Imamo več življenjskih področij in ko na vseh teh področjih živimo z občutkom, da smo dosegli zastavljene cilje, da znamo uravnotežati vse obveznosti znotraj le-teh ter da se ob tem še vedno znamo zabavati, nasmejati in občutiti radost do življenja, takrat smo uspešni!


V programu z vami delim vse, kar sem se naučila na raznih šolanjih, treningih, predvsem pa je moj najboljši učitelj moje življenje. Vem kaj deluje, kako in zakaj. Vem, zakaj mi kdaj ne uspe. Vem, kako lahko to popravim. In grem spet naprej. Čudovit občutek moči, to zavedanje, da je tok mojega življenja odvisen od mene.


Zdaj ste vi na vrsti!

Ponujam vam tri dni brezplačnega programa. Ključni deli so tudi v teh treh dneh, zelo veliko lahko naredite že z namigi, ki jih prejmete brezplačno!2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija