PROGRAM S SAŠO EINSIEDLER

JAVNO NASTOPANJE ZA ŠTUDENTE IN DIJAKE

Za prepričljiv nastop brez treme!


Spomnim se svojega sošolca, ko je imel govorni nastop. Še v srednji šoli je bilo. Zalomilo se mu je pri biologiji in je rekel da je »terilnica« posodica za trenje žuželk. Ves razred je bruhnil v krohot, seveda terilnica ni namenjena trenju žuželk, žuželk ne tremo, jih kvečjemu opazujemo in jim nočemo nič hudega!

Od takrat je bil ta moj sošolec bolj previden. Pravzaprav je postal tako zelo previden, da skorajda ni hotel več govoriti pred ostalimi v razredu. Še danes ima ta moj sošolec tremo, panični strah pred tem, da bi se mu ljudje smejali. In ne nastopa veliko.

Zamuja tisoče priložnosti, da se pokaže, predstavi, da se izpostavi kot sposoben poslovni moški, ki skriva v sebi kup potencialov.Pa vi? Vam je nelagodno, ko morate spregovoriti pred drugimi? Si želite, da bi znali dobro opraviti nastop pred kolegi, sošolci, bi radi znali pritegniti, prepričati? Bi se radi dobro pripravili na zagovor diplomskega, magistrskega dela, ali za predstavitev seminarske naloge?

Tu je rešitev za vas!


Nič več neprespanih noči, grizenja nohtov ali svinčnikov, nič več občutka, da bo šlo vse narobe, da se vam bodo smejali, da se boste osmešili. Poglejte si posnetek in se naučite, kako se pripravite na nastop, kam daste roke, kam gledate in kako se znebite treme!

  • Ob posnetem treningu prejmete še delovni list z navodili, kako si zastavite govor oz. nastop.

  • Vzemite si čas in poglejte posnetek. To je naložba časa v vas, v vašo prihodnost. Da boste lahko bolj sproščeni, ne samo na enem nastopu, ki je pred vami, temveč na vseh nastopih vašega življenjskega odra!

  • Investicija v vaš dober občutek, vašo samozavest za vse življenje je samo 100 EUR + ddv. Dobro, a ne?

  • Naročite svoj posnetek ZDAJ in prav bo prišel tudi vašim mlajšim ali starejšim bratom in sestricam.


Zdaj ste vi na vrsti!Zato, utrdite v sebi tisti del sebe, ki vam govori, da lahko izrazite svoje potenciale, da imate kaj pokazati in da je nastopanje čudovita priložnost!

 

NAROČITE SI SVOJ POSNETEK ZDAJ!

Javno nastopanje za študente in dijake

CENA PROGRAMA SAMO

122 EUR

DDV je vključen v ceno

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija