PROGRAM S SAŠO EINSIEDLER

PREPRIČLJIV JAVNI NASTOP BREZ TREME

Kaj bi izbrali, če bi lahko izbirali?
Prepričljiv, samozavesten in odločen nastop, ali… strah? Tremo?
Izbira je vaša, ker veščine se lahko naučite, tremo lahko premagate, odločnost in samozavest pridobite!


Javno nastopanje in prepričljiva komunikacija še nikdar nista bila tako pomembna, kot sta danes. V delovnem okolju se dnevno znajdemo v situacijah, ko:


smo izzvani, da izrazimo svoje mnenje oziroma tržimo svoje znanje

moramo biti prepričljivi in se znati postaviti zase


moramo spregovoriti pred večjo ali manjšo skupino ljudi, da predstavimo izdelke, storitve…


Ker pa nam moderen način življenja velikokrat ne dovoli obiskovanja dolgotrajnih izobraževanj, seminarjev, sem za vas pripravila odlično rešitev!


On-line program Prepričljiv javni nastop brez treme, ki ga gledate, ko imate VI čas, ko si svoje delovne obveznosti SAMI razporedite tako, da ste prisotni na predavanju in ko se VI odločite!

Kako poteka program?


Najprej izpolnite vprašalnik, s katerim si pomagate oceniti svojo raven dosedanjih izkušenj z javnim nastopanjem ter samozavestno komunikacijo. Vprašalnik vam tudi odkrije, kateremu področju bi bilo dobro nameniti največ pozornosti, da bi ga izboljšali.


Jedro programa so posnetki, predavanja, na katerih z vami delim vse svoje praktične izkušnje mojega skoraj tridesetletnega dela na televiziji, na prireditvah, delavnicah … Predavanja so razdeljena na tematske sklope. Razlage so preproste, zabavne in z zelo veliko praktičnimi primeri.


Ob vsakem predavanju prejmete tudi delovni zvezek, s katerim si pomagate pri delu in pri odkrivanju razlogov, zakaj vam določene veščine povzročajo nelagodje, zakaj se enkrat počutite dobro, ko nastopate, drugič slabše.


Ob koncu, ko boste že preučili vsa predavanja, pa še pika na i-vodena vizualizacija vašega sanjskega nastopa. S to vizualizacijo utrjujemo svoje prepričanje, da zmoremo opraviti dober nastop in ustvarjamo pogoje v svojem nezavednem, da bo naš naslednji nastop takšen, kakršnega si želimo.


Ob koncu vseh predavanj pa seveda prejmete tudi potrdilo, da ste opravili on-line trening oz. si ogledali predavanja.


BREZPLAČNO DARILO!

Posnetek spletne konference in primer predavanja

Vpišite svoje ime in E-naslov, kamor vam
lahko pošljem dostop do posnetka webinarja na temo Javno nastopanje in izseke videov iz programa!

Zakaj bi se odločili za program?


zato, ker je uspešnost podjetja odvisna od uspešnosti ljudi, ki v njem delajo

zato, ker ne boste izgubljali časa s predavanji v dopoldanskem času, ko je največ delovnih obveznosti, ampak si boste vzeli čas takrat, ko se boste za to odločili sami

zato ker se vam potrebno nikamor voziti, nimate nobenih dodatnih stroškov


zato, ker danes VSI POTREBUJEMO ta znanja. Če ne znamo predstaviti sebe, podjetja, svoje storitve ali izdelka, ostanemo neopaženi. Zmagujejo tisti, ki so prepričljivi in samozavestni

zato, ker se boste naučili vsega, za kar sem sama potrebovala skoraj trideset let. Veste, koliko časa si boste prihranili?

zato, ker boste začeli izgubljati tremo, ne bo vas več strah, začeli boste obvladovati svoje nelagodje pred nastopanjem in počutili se boste uspešnejši, to pa se bo odrazilo tudi v vašem delovnem okolju

zato, ker boste kmalu začeli opažati spremembe v svojem vedenju, ko boste v stiku z drugimi ljudmi. Ker boste postajali vedno bolj samozavestni in suvereni

zato, ker boste začeli uživati v nastopanju in ker bo vsak nov nastop za vas nova priložnost!
Saša Einsiedler - javno nastopanje

Program je nekaj, kar vam ostane za vse življenje. To ni delavnica, ki ste jo obiskali, čez leto pa se je komaj še spominjate.

Program je trajen, lahko ga gledate znova čez pol leta, dve ali pet let. Vedno aktualen. In vedno se lahko odločite še za nadgradnjo z individualnim treningom.

Svoje uspehe, pa tudi svoje neuspehe si ljudje krojimo sami. Z odločitvami. Ki so dobre, slabše, srednje… Želim vam, da bi se odločali dobro. Za veliko osebnih uspehov. Zagotavljam vam, da je odločitev za program Prepričljiv javni nastop brez treme odlična odločitev. Za veliko uspehov!

NA VOLJO IMATE DVE MOŽNOSTI!

Izbirate lahko med osnovnim programom in nadgrajeno obliko, kjer je vključen tudi individualni trening!


Zakaj pa vam svetujem, da se odločite še za individualni trening?

Zato, ker ljudje lažje začnemo s spremembami, če jih poskusimo. Morda se niti ne zavedamo določenih gest, mašil, načina govora – ko pa se gledamo na posnetkih, opazimo in vidimo stvari na čisto drugačen način.
Z nekaj tehnikami in vajami, ki jih s kandidatom opraviva individualno, je napredek lahko še hitrejši. Prav tako pa z vajo krepiva nov vzorec nastopanja-takšen, ki kandidata podpira in ne ovira.
Svoje novo znanje boste lahko preizkusili tudi v praksi! Pripravili si boste vprašanja zame, predvsem pa si boste pripravili svoj nastop in na individualnem treningu vas bom posnela, analizirala bova posnetek ter prejeli boste nasvete ter namige, kako naprej, kaj lahko še izboljšate ter čemu posvetite še nekaj pozornosti.

Individualni trening traja dve polni uri.

NA VOLJO IMATE DVE MOŽNOSTI!


NADGRAJENI PROGRAM


Vprašalnik


Predavanja (4 ure videoposnetkov!)


5 delovnih zvezkov


vodeno vizualizacijo


POTRDILO!


+ 2 URI INDIVIDUALNEGA TRENINGA!


470,00€ + DDV

OSNOVNI PROGRAM


Vprašalnik


Predavanja (4 ure videoposnetkov!)


5 delovnih zvezkov


vodeno vizualizacijo


POTRDILO!220,00€ + DDV


Na voljo so tudi skupinski paketi za več uporabnikov. Če želite v vašem podjetju v program prijaviti več ljudi, pišite na info@sasaeinsiedler.si!

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija