Program: Moja samopodoba je moja odločitev – INDIVIDUALNI

Program: Moja samopodoba je moja odločitev – INDIVIDUALNI

1,525.00 DDV vključen

Program za vse, ki ste odločeni živeti bolj samozavestno in z več zavedanja svoje vrednosti!

Si res lahko predstavljate svoje življenje nespremenjeno čez deset, dvajset let? Res mislite, da ste na svetu zato, da ugajate drugim, da vas skrbi, kaj si drugi mislijo o vas in da se nikdar ne postavite zase?

Prišel je vaš čas! 12 tednov boste del mojih poti. S svojimi razmišljanji vas bom vodila do spoznavanja sebe, pripravili si bomo načrt krepitve samopodobe, predvsem pa vam bom pokazala veliko konkretnih vaj, s katerimi si boste pot olajšali in skrajšali. Končno lahko postanete najboljša različica sebe!

 

Šifra: Program_Samopodoba-INDIVIDUALNI. Kategorija: . Oznaki: , .

Opis

Program za vse, ki ste odločeni živeti bolj samozavestno in z več zavedanja svoje vrednosti

  • Imate dovolj tega, da ne znate oz. ne zmorete reči NE, kadar vas drugi prosijo za uslugo?
  • Vam zmanjkuje energije in ste zvečer utrujeni, zdi se vam, da ne zmorete več?
  • Si želite ugajati vsem in vam je zelo pomembno, kaj si o vas mislijo drugi?
  • Se vam dogaja, da so vaši prijaznosti navkljub, ljudje do vas osorni ali si dovolijo biti nesramni?
  • Se vam včasih zdi, da vam nič ne gre od rok in da ste napaka tega sveta?

Morda je čas za spremembo. Morda ste končno spoznali, da ne želite preživeti preostanka svojega življenja na način, kot ga živite sedaj. V stalni pripravljenosti, da nekomu ugodite, v neprestanem strahu, kaj vse boste še storili narobe, da niste dovolj dobri, dovolj lepi, vitki, pametni, mišičasti, sposobni….

Vsak od nas je mnogo več, kot si mislimo. Vsak od nas ima svojo vrednost, ki nam je bila dana ob rojstvu in zdaj je pravi trenutek, da se jo zavemo. Da končno pridemo z njo v stik in da se začne odražati tudi v naših življenjih. Na čustvenem področju, v odnosih, v službi, na našem zdravju, v našem družabnem življenju.

Si res lahko predstavljate svoje življenje nespremenjeno čez deset, dvajset let? Res mislite, da ste na svetu zato, da ugajate drugim, da vas skrbi, kaj si drugi mislijo o vas in da se nikdar ne postavite zase?

Rešite vprašalnik (prenesete si ga tukaj) in morda boste z njegovo pomočjo odkrili, ali se sploh zavedate svoje vrednosti, ali morda počnete stvari, ki si jih ne želite, ali morda ne počnete stvari, ki si jih želite?

Nimate časa, nimate denarja. Izgovori. Priznajte si, da vas je strah sprememb. Ker niste prepričani, kako bi vaše novo razmišljanje, vaš nov odnos do sebe sprejela vaša okolica. Ker vas je strah sprememb. Vsi imamo strahove, kadar ne vemo, v kaj se podajamo. A pot, ki je lahko pred vami, je tako čudovita, tako izpolnjujoča, da boste ob koncu dvanajstih tednov komaj lahko verjeli, da ste oklevali. Da vas je bilo strah.

Mislite, da vam ne pripada? Da je za vas dovolj dobro nekaj povprečnega? Če mislite tako, je to verjetno res. Ampak globoko v vas je črviček, ki vas bo glodal in spraševal-mi res ne pripada? Je res vedno dovolj denarja, dovolj časa za vse drugo, je vse bolj pomembno od mene???

Tudi sama sem doživljala vsa ta izpraševanja, svoje dvome in strahove. Zato vas razumem. Ampak jaz sem si upala in vem, da poti nazaj ni. Da z odkrivanjem sebe, svojih darov, svojih sanj, bogatim vse. Sebe in ljudi okrog mene. Vsi pridobivamo.

12 tednov boste torej del mojih poti. S svojimi razmišljanji vas bom vodila do spoznavanja sebe, pripravili si bomo načrt krepitve samopodobe, predvsem pa vam bom pokazala veliko konkretnih vaj, s katerimi si boste pot olajšali in skrajšali.

Zbrala sem znanje, vaje, misli, ki so mi pomagale na moji poti. Vsak ima svojo pot, vsak od nas je namreč nekaj posebnega, in kar je dobro zame, ni nujno, da bo vedno dobro tudi za druge. Pa vendar – načela v programu so tako univerzalna, da so lahko namenjene vsem. Z zaupanjem in vero, da vam lahko uspe, vam bo uspelo. Tako, kot je meni.

Program traja dvanajst tednov. Vsak teden boste prejeli delovne zvezke in avdio posnetek s predavanjem. Vsakih štirinajst dni se bomo srečali v živo na internetu, kjer bomo izmenjali izkušnje, se pogovorili o težavah in rešitvah. Vsak teden boste prejeli mail, s katerim vas bom spodbujala k pisanju dnevnika uspeha in vam zastavila vprašanja o vašem napredku ter prepričanjih, ki vas še vedno zadržujejo. Najmanj enkrat v dvanajstih tednih pa boste povabljeni tudi na celodnevno delavnico, kjer se bomo srečali v živo in podelili svoje izkušnje.

Preden se boste vključili v program se bom z vami osebno srečala. Da se pogovoriva o vaših željah in predvsem o tem, ali ste res pripravljeni na delo. Nima smisla, da se vpišete v program, potem pa ostane le pri želji, brez akcije. In brez rezultata.

V program Moja samopodoba je moja odločitev je torej vključeno:

  • 60 min individualnega pogovora na začetku
  • 12 delovnih zvezkov
  • 12 avdio posnetkov s predavanji
  • Tedenska pošta z vprašanji za vodenje dnevnika uspeha
  • Skrita FB skupina

DODATNO PA DOBITE ŠE:

12x po 30 min individualnega pogovora po Skypu
Po vsakem zaključenem tednu se bomo dogovorili in dodatno boste imeli možnost, da izkoristite 30 minut individualnega pogovora preko Skypa. Šli bomo čez vaše naloge, pregledali rezultate, odgovorila vam bom na vprašanja… Skratka, pol ure bom vsak teden samo vaša!

Dodatnih 60 min individualnega pogovora na koncu programa
Na koncu programa se bomo še enkrat srečali in individualno pregledali vaše rezultate, dala pa vam bom tudi ogromno usmeritev za naprej!

Zakaj 12 tedenski program Moja samopodoba je moja odločitev resnično deluje?

Zato, ker so v njem zajeta vsa področja našega bitja in upoštevane vse zakonitosti povezav med telesom, umom in duhom. Deluje zato, ker je zasnovan na podlagi stoletnih dognanj in zakonitosti delovanja sveta, v povezavi z mislimi in naravnanostjo ter najmodernejšimi dognanji psihologije ter energetske medicine.

Deluje zato, ker vanj ne vstopamo samo z zavestnim delom sebe, temveč se dotikamo nezavednega, v katerem so največkrat skrite korenine slabe samopodobe in izgubljeni občutek lastne vrednosti.

Človeško srce je, po zadnjih raziskavah, neodvisno od delovanja naših možganov. Pravzaprav ravno srce pošilja možganom določena navodila, kako usklajeni smo sami s seboj in kakšna naj bodo naša ravnanja, tudi do samih sebe. V tej usklajenosti je ključ do napredka. Delovanje iz srca je najmočnejše delovanje človeškega telesa, po zadnjih raziskavah Instituta HeartMath proizvaja srce celo 5000 krat močnejše elektromagnetno sevanje kot možgani.

Zato je program Moja samopodoba je moja odločitev močno orodje. S podporo, z veliko potrpljenja do sebe in z vsem potrebnim znanjem je zmagovita pot. Boste del te poti?

Zakaj bi želela biti, zakaj bi želel biti del te poti?

Zato, ker boste znova začutili, kdo ste, kaj si želite. Ker se boste z veseljem pogledali v ogledalo in si rekli-»lep sem, lepa sem!«

Zato, ker boste znali in zmogli reči NE takrat, ko boste tako začutili. Brez slabe vesti. Zato, ker boste odkrili svoje talente in darove in jih končno začeli v polnosti živeti. Ker boste vedeli, da vam pripadajo lepi odnosi v družinskem krogu ali na delovnem mestu. Da vam pripada ljubezen, da ljubite in da ste ljubljeni. Ker ne boste več potrebovali drame v svojem življenju, ker bo vse teklo natanko tako, kot mora teči. Zato, ker boste s tem, ko boste vzljubili sebe in si povrnili občutenje svoje vrednosti, lažje imeli radi druge. Ker nikdar več ne boste žrtev, ampak nekdo, ki se zaveda svoje odgovornosti odzivanja na okoliščine in ljudi. Ker si boste vsak dan povedali, da ste čudovita oseba, ki ne potrebuje popolnosti. Ker boste z nasmehom zjutraj odprli oči in se veselili dneva, ki je pred vami. Ker boste hvaležni in srečni. Ker boste imeli dovolj obilja, ki ga potrebujete. Ker boste radostni in vedri, tudi kadar bo deževalo.

Želite še kakšen razlog, zakaj bi si želeli priti na pot dobre samopodobe?

Začnete lahko že danes. Niti dneva več vam ni potrebno živeti tako, kot si ne želite. Ste vredni, pripada vam in zaslužite si.

Vesela bom vašega komentarja!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija