DELAVNICE ZA PODJETJA

IZOBRAŽEVANJE ZAPOSLENIH

Največja napaka, ki jo lahko storite je, da ne vlagate v svoje zaposlene! 

Samo dober vodja ve, da je zgolj tisti, ki se zaveda svoje celosti in je zadovoljen s seboj, tudi poslovno odličen.

Največja vrednost podjetja so v resnici zaposleni v podjetju, torej ljudje, ki so odgovorni, zavzeti, ki spoštujejo sebe, druge, svoje delo in so pripadni ter samostojni.

Z zgledom, vključevanjem in seveda izobraževanjem, se lahko ustvarja klima sodelovanja, ki ima na dolgi rok edino pozitivne učinke na poslovanje podjetja.

6 razlogov zakaj investirati v svoje zaposlene:

V PODJETJIH IZVAJAM TRI TIPE DELAVNIC:

KOMUNIKACIJA

Delavnice komunikacije so razdeljene na več področij:

  • Javno nastopanje

  • Ustvarjanje prvega vtisa in cone zaupanja

  • Umirjanje konfliktnih situacij

Za vse delavnice pripravimo vsebino, ki je napisana za vas, vaše potrebe. Lahko gre za enodnevne ali dvodnevne delavnice, odvisno od potreb in želja.


OSEBNA USPEŠNOST

Delavnica je namenjena vsem, ki se zavedajo pomembnosti osebnega zadovoljstva.Je dober temelj za spreminjanje vzdušja med zaposlenimi, da se začnejo zavedati svoje soodgovornosti za situacije, v katerih so.

Delavnica osebna uspešnost je razdeljena na:

  • Osebna uspešnost

  • Kako uspešno uravnotežiti delo, družino in prosti čas


SAMOPODOBA

V okviru predavanj in delavnic na temo samopodobe pripravljamo več delavnic:

  • Moja samopodoba je moja odločitev

  • Imejte rade tudi sebe! (za ženske)-motivacijsko predavanje

Dobra samopodoba oz. zavedanje svoje vrednosti je temelj vsakogar, da svoje delo opravlja v skladu s svojimi vrednotami, da se zaveda svojega doprinosa k skupnosti, podjetju, da si upa izraziti svoje mnenje.

Saša Einsiedler

Sem Saša Einsiedler in mnogi se me spominjate kot obraz s televizije. Danes sem certificirana DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka ter prva v tem delu Evrope, ki imam ceritifikat svetovno znanega Jacka Canfielda Success Principles.

Svoje podjetje imam že več kot šestnajst let in sem poslovna ženska, mama, partnerica, gospodinja… Sem avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev ter Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Živim življenje, ki sem si ga od nekdaj želela: s svojimi petimi otroki živim v idilični hiši ob gozdu, imam predavanja ter delavnice doma in v tujini, sem zdrava in zadovoljna s svojim telesom, imam čudovito partnerstvo, ljubeče odnose s svojimi starši…

Delam z ljudmi, ki so pripravljeni na drugačne pristope, ki se zavedajo svoje želje po spremembi in ki si želijo napredka. Vem, kaj pomeni biti uspešen in živeti svoje sanje. Vem, kako usklajevati čas in energijo med mnogimi vlogami, ki jih imam v svojem življenju in ob tem ne pozabiti nase. Vem pa tudi, kaj pomeni znajti se na dnu. Zato sem presrečna, da lahko svoje izkušnje delim z ljudmi, saj začutim stisko, prepoznam vzorce ter prepričanja in poznam načine, kako se odriniti iz brezna, naravnost med zvezde.

Reference

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija