O meni

Zakaj bi mi zaupali?

Leta 1985 sem začela kot radijska napovedovalka na Radiu Glas Ljubljane, dve leti kasneje pa sem začela delo kot voditeljica na nacionalni televiziji. Najprej sem se kalila v glasbenih oddajah za mlade Glasbeni ropot, Sobotna noč, Pop delavnica…), kasneje pa sem vodila veliko zabavnih oddaj v elitnih terminih, v živo (Titanik, Komu gori pod nogami, Jesenski, Pomladni, Zimski, Poletni 3X3…).

Po dveletnem odmoru (in dveh otrocih) sem se vrnila na televizijo, na komercialno POP TV, kjer sem začela s kvizi (Pop kviz) in kasneje z drugimi zabavnimi oddajami (1,2,3-Kdo dobi?, Pod srečno zvezdo, Oprostite, prosim!).

Nekaj let sem vodila priložnostne oddaje za različne naročnike, tako na nacionalni kot na komercialnih televizijah (Koncert ob 90. letnici Sama Hubada, Beležnik, EMA…), v zadnjem času pa dve sezoni glasbene oddaje Parada, ki je potekala v živo.

Do mnogih resnih in zabavnih prireditev ter oddaj mi je pomagal študij novinarstva, ki ga sicer nisem nikdar zaključila, treningi govora pri mentorici Ajdi Kalan, ter seveda veliko nastopov v živo, pred množico ljudi, v studiu pred kamerami in pred radijskim mikrofonom. Izkušnje sem si nabirala tudi kot pevka, saj sem se kar nekaj let profesionalno posvečala glasbi (Rdeči baron).

Zadnje čase pa se poglobljeno ukvarjam s problemom premagovanja nelagodja pred nastopanjem in s študijem človeške narave. S tečaji in seminarji ter svetovanjem pomagam vsem tistim, ki se zavedajo pomembnosti nastopa in pojave ter želijo izboljšati medosebne odnose na delovnem mestu in v domačem okolju. S coachingom pomagam ljudem, ki želijo pomoč pri doseganju svojih ciljev, s transformativno mediacijo pa pomagam pri reševanju sporov in nesoglasij v podjetjih (med zaposlenimi), ter ostalim. Pišem kolumne (sobotna priloga Primorskih novic) ter imam redno svetovalno rubriko v reviji Zarja.

Sem komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, certified Success Trainer ter DreamBuilder coach.

Sem mati petih otrok.


Neuradno

Svet se mi je sesul vsaj dvakrat. Najprej, ko so se mi razblinile iluzije o tem, da bom za vedno poročena s prvim možem. Pa ni šlo in v času največje televizijske slave sem velikokrat večere preživela v solzah, osamljena in z občutkom nevrednosti.

Potem sem nekaj let mislila, da živim svoje sanje. Ponovno sem se poročila, poleg dveh otrok, rodila še tri. Pa se je spet sesulo. Zakaj jaz? Kaj delam tako zelo narobe? Sem res tako slaba in tako nevredna, da se mi vedno znova dogajajo solze? Tudi moja TV kariera je šla počasi v zaton, nič več ni bilo oddaj zame… Kaj zdaj? Bom obupovala nad življenjem, nad svojo nesposobnostjo,
ali se bom končno pognala tja, kjer je zame prostor?

Zagrizla sem v življenje. Zagrizla sem v upanje, da znova najdem svoje sanje, ki sem jih na poti uresničevanja želja drugim, izgubila. Začela sem se spraševati: Kaj si želim? Kaj je tisto, kar me najbolj osrečuje? Kaj je moje poslanstvo, kaj so moji darovi? Predvsem pa, ključno vprašanje, ZAKAJ si želim vse to. Zase, za moje otroke in za vse, ki so se znašli v podobnih okoliščinah, kot jaz!

Zdaj sem na poti uresničevanja mojih sanj. Del teh sanj ste vsi, ki ne upate verjeti, da vam pripada živeti lepo, polno, v obilju, zdravju in zadovoljstvu. Ker vem, da se da. Zdaj vem, da nam pripada vsem. Sem zadovoljna, bolj kot kadarkoli prej. Imam čudovite otroke, lahko jih peljem na počitnice in jim nudim lepo življenje, počnem in delam tisto, kar me najbolj veseli. Zato tudi pomagam drugim, vsem, ki bi radi, pa si ne upajo, ne verjamejo.

Moje vodilo je Za več veselja do življenja.

Ker je lepo biti živ. In lepo se je učiti, vse življenje. Vem, da nisem še na koncu svojih spoznanj. Vem, da jih je pred menoj še na tisoče. Ampak tista, ki sem jih občutila, ki so neizpodbitna in za katera vem, da lahko pomagajo drugim, tista z veseljem delim. Ker verjamem tudi v to, da ko se dvigne eden, se dvignemo z njim vsi.

Saša Einsiedler -

Saša Einsiedler

Saša Einsiedler, komunikacijska trenerka in svetovalka, mediatorka, licencirani DreamBuilder coach in Certified Trainer Jack Canfield Success Principles

Kontakt

Imate vprašanje o mojih dejavnostih? Vas zanima karkoli o delavnicah ali treningu javnega nastopanja? Morda niste prepričani, da bi tudi v vašem podjetju ali pa prav za vas osebno našli kaj izjemno koristnega? Potrebujete mediacijo?

Pišite mi preko obrazca na desni, zaupajte mi svoja vprašanja, dvome in želje! Vaših odzivov se iskreno veselim!

Kontaktirate me lahko tudi neposredno preko E-pošte na naslov info@sasaeinsiedler.si.

Pišite mi

Ime in priimek

Vaš E-naslov

Kaj mi želite sporočiti?

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija