DELAVNICE ZA PODJETJA

SAMOPODOBA

Delavnice samopodoba so razdeljene na več področij

Za vse delavnice pripravimo vsebino, ki je napisana za vas, vaše potrebe. Lahko gre za enodnevne ali dvodnevne delavnice, odvisno od potreb in želja.

Da bi vajeti svojega življenja vzeti v svoje roke, da bi se drugače odzivali na okoliščine, ljudi, dogodke, da bi znali reči ne, da bi znali in si upali izraziti svoje mnenje, da bi vam bilo končno enkrat malo manj mar za to, kaj si bodo o vas mislili drugi.

Vsebina delavnice

  1. Kako smo si »pridelali« svoje vzorce ter jih skušali prepoznati, naučili se bomo vaj za spreminjanje prepričanj in sajenje novih.
  2. Kaj je tisto, kar je dobro za nas, kar nas podpira in testirali svoje ugotovitve.
  3. Misli, ki ustvarjajo nova prepričanja
  4. Kako z osredotočanjem na tukaj in zdaj kreiramo svojo prihodnost.
  5. Konkretni napotki in načini, kako krepimo samospoštovanje, kaj in kakšni so koraki do krepitve zavedanja lastne vrednosti ter naredili načrt kako začeti z delom na sebi.

Zakaj je delavnica koristna


Največje število udeležencev je 30

Delavnica traja od štirih do osmih ur, glede na dogovor

Udeleženci prejmejo gradiva v pisni obliki

Vsebina delavnice

Sodobne ženske se srečujemo z mnogimi izzivi. Želimo izpolniti vsa pričakovanja, ki jih do nas gojijo naši otroci, partnerji, starši, sodelavci …

Včasih čutimo, kot da nam zmanjkuje moči za vse, kot da se izgubljamo v opravilih, ki jih nikdar ni konca. Pa si znamo vzeti čas zase? Znamo postavljati meje, se zavedamo lastne vrednosti?

Motivacijsko predavanje, ki bo ženskam ostalo v spominu še dolgo!


Predavanje je dolgo 1,5 ure.

Večkrat sem že bila na predavanjih Saše Einsiedler, vedno znova me pritegne s svojim znanjem in izkušnjami, ki jih s pridom uporabljam v svojem vsakdanjem življenju. Saša je s svojo pozitivno naravnanostjo pravi magnet...
Saša Dolinšek, udeleženka treninga
Saša Einsiedler je izvrstna predavateljica, polna izkušenj iz komunikacije, ne samo za nastopanje na velikih odrih in televiziji-njeni napotki pridejo še kako prav tudi pri srečevanju z ljudmi na sestankih, pogajanjih in v medosebnih odnosih.
Neža Buh- Neisha, pevka

MOGOČE VAS ZANIMAJO ŠE NASLEDNJE DELAVNICE ZA PODJETJA

Reference

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija