DELAVNICE ZA PODJETJA

OSEBNA USPEŠNOST

Delavnice osebna uspešnost so razdeljene na več področij

Za vse delavnice pripravimo vsebino, ki je napisana za vas, vaše potrebe. Lahko gre za enodnevne ali dvodnevne delavnice, odvisno od potreb in želja.

Biti osebno uspešen pomeni biti odgovoren za svoje življenje in delovati v smeri uspeha za vse udeležene. Vsi smo radi uspešni, radi smo zadovoljni, srečni. Pa vendar se ne zavedamo dovolj, da smo za svoj občutek uspešnosti odgovorni mi sami. S svojimi ravnanji, ki so sad naših prepričanj, si krojimo rezultate, ki se kažejo v delovni uspešnosti, odnosih, celo zdravju.

Vsebina delavnice

 1. Svet je takšen, kakršen mi verjamemo, da je
 2. Kaj je to »filter prepričanj«
 3. Misli-čustva-obnašanje-rezultati
 4. Kaj vpliva na samopodobo
 5. Kolo uspešnosti in ocenjevanje različnih področij življenja
 6. Odkrivanje lastnih omejujočih prepričanj
 7. Kaj lahko storim, kako lahko drugače delujem
 8. Vaje proti stresu
 9. Umeščanje novih prepričanj
 10. Uvajanje novih pravil v življenje

Delavnica je primerna za

Delavnica “Osebna uspešnost” je dober temelj za spreminjanje vzdušja med zaposlenimi, da se začnejo zavedati svoje soodgovornosti za situacije, v katerih so.


Delavnica vsebuje veliko praktičnih vaj za sproščanje ter lastno izpraševanje ter poglabljanje v svoje notranje filtre prepričanj. Traja devet pedagoških ur.

Udeleženci prejmejo gradivo z vajami

Največje število udeležencev je 25.

Kako uravnotežiti delovanje in doseči popoln uspeh na vseh življenjskih področjih za celostno uspešnost . Čas je zelo kompleksna potreba, s katero se soočamo vsi posamezniki. Največkrat se nam dogaja, da si ga ne znamo pravilno razporediti. Posledično lahko to vpliva na našo kakovost dela, pa tudi na izrabljanje našega prostega časa.

Vsebina delavnice

 1. Določanje izhodišča-kje sem
 2. Kaj so moje vrednote
 3. Kaj si želim, kakšno bi bilo moje idealno stanje
 4. Tehnike razporejanja časa in energije
 5. Moj osebni načrt

Delavnica je primerna za

Največji uspeh, ki ga lahko doživimo v svojem življenju je ta, da smo srečni v odnosih, zdravi, zadovoljni in izpolnjeni v svojem poklicu, da čutimo da smo sprejeti, da živimo v obilju ter da smo mirni v sebi, ker zaupamo, da nam vse to pripada in da je to naša pravica.

Največji izziv danes pa je uravnotežiti vsa področja, deliti svoj čas in svojo pozornost med družino (ki zahteva veliko), službo (ki zahteva vedno več, vedno več), med skrbjo zase, za zdravje in za telo, med prosti čas, ki ga skorajda ni…


Delavnica traja štiri ure

Največje število udeležencev je 25.

Udeleženci prejmejo pisano gradivo.

Večkrat sem že bila na predavanjih Saše Einsiedler, vedno znova me pritegne s svojim znanjem in izkušnjami, ki jih s pridom uporabljam v svojem vsakdanjem življenju. Saša je s svojo pozitivno naravnanostjo pravi magnet...
Saša Dolinšek, udeleženka treninga
Saša Einsiedler je izvrstna predavateljica, polna izkušenj iz komunikacije, ne samo za nastopanje na velikih odrih in televiziji-njeni napotki pridejo še kako prav tudi pri srečevanju z ljudmi na sestankih, pogajanjih in v medosebnih odnosih.
Neža Buh- Neisha, pevka

MOGOČE VAS ZANIMAJO ŠE NASLEDNJE DELAVNICE ZA PODJETJA

Reference

2015 Saša Einsiedler | Vse pravice pridržane | Izdelava spletne strani - Spletna Akademija